Company Szolgáltatások

Szolgáltatások

Cégünk az ipari robotok értékesítésén és szervizén kívül más, az iparhoz szorosan kapcsolódó szolgáltatásokat is végez:

1. Speciális technológiák kezelése (Pl. mikrohullámú berendezések szervize)

A gyártás során alkalmazott nem széles körben elterjedt technológiák számára tudunk szakembereket biztosítani. Természetesen az adott eljárásnak megfelelően a kollégákat képeztetjük, ha szükséges külföldi tanfolyamokra küldjük. Cégünk rugalmas a szakemberek képzésében, ha szükséges új techológiát is szívesen megismerünk és alkalmazunk.

Munkatársaink az elmúlt évek során igen komoly tapasztalatra tettek szert a mikrohullámú folyamatok terén. Ezt a technológiát elsősorban a sütőiparban, sütés, szárítás, csíratlanítás céljából használják, de létezik néhány gépipari alkalmazási is hazánkban.

Néhány feladat, melyet kollégáink végeznek e technológia kapcsán:
- Anódfeszültség, fűtőfeszültség, anódáram mérése, beállítása a megfelelő paraméterekre
- Magnetron állapotfelmérés anódáram/kimenő RF teljesítmény  karakterisztika felvételével Előremenő és visszavert teljesítmények arányának helyes beállítása
- Segédberendezések (pl.hűtőkörök, belső légkerinktetés) teljesítmény szabályozása, szükség esetén javítása2. Automatizálási feladatok megoldása Egyedi automatizálási tervek, ötletek kivitelezése a tervezéstől a megvalósításig. Kollégáink az iparban szerzett tapasztalattal – szinte – minden felvetődő problémára megoldást találnak. Felmerülő feladatok pl.:
- selejcsökkentés
- gyártási folyamat gyorsítása
- munkafázisok egyszerűsítése, könnyítése
- lehetséges hibák kizárása (minimalizálása)3. Meglévő berendezések eseti és időszakos szervize, karbantartása
Egyedi gépek karbantartása, javítása, alkatrészek legyártása. Sok esetben a külföldről behozott gépek nem rendelkeznek megfelelő adminisztrációs háttérrel a berendezés szakszerű karbantartásához. Ezeket a dokumentációkat mi el tudjuk készíteni a gép működésének feltérképezesését követően és karbantartási javaslatot tudunk tenni a gépek hossztávú üzemeltethetősége érdekében.

4. PLC/PC programozás
Gyártási folyamtok átalakítása, javítása, gyorsítása érdekében PLC/PC programozást végzünk a megrendelő igényeit szem előtt tartva. Elsősorban Omron termékeket tudunk kezelni, de volt már példa más (Siemens, Allen-Bradley) gyártók által készített elektromos vezérlők újrá illetve átprogramozására is.

5. Egyedi szoftverek, kijelzők készítése a gépek könnyebb kezelhetősége érdekében
Bonyolult gépek főbb funkcióinak megjelenítése egyedi kijelzőn úgy, hogy azt a felhasználó (operátor) számára egyszerű legyen kezelni. Bonyolultabb, csak mérnökök számára elérhető beállítási lehetőségek letiltása, jelszavazása a gépkezelők számára. Gyártási számok, selejtek megjelenítése jól áttekinthető (akár igen nagy méretű) kijelzőn.

6. Egyéb ipari szolgáltatások
- Bérmunkák végzése egyedi igények alapján (szerelés, válogatás, sorba rendezés, gépkiszolgálás)
- Egyedi, nehezen beszerezhető vagy azonosítható kereskedelmi áruk felderítése, megvásárlása
- Tápegységek, egyedi elektromos berendezések hibafeltárása, javítása

 
HungarianEnglish (United Kingdom)

Partnerek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés