Company Termékek NACHI ipari robotok

NACHI ipari robotok

2008-ban a NACHI robotgyártó cég felkérte cégünket magyarországi kizárólagos képviselőjének, amely azt jelenti, hogy cégünk már nem csak maximum 4 tengelyes robotokkal, hanem több, akár 7 tengellyes konfigurrációkkal is képes a vevők által támasztott igényeket kielégíteni. A japán Nachi-Fujikoshi Corp. által gyártott termékek palettája igen széles.

A forgácsoló szerszámoktól kezdve a csapágyakon, speciális acélokon, hidraulikai elemeken és még jónéhány iparban használatos terméken át egészen az ipari robotokig terjed. A NACHI által gyártott robotok tengelyszámai 3-7 között vannak, de az értékesítés nagy részét az 5-6 tengelyes, ún. humanoid egységek teszik ki. Ezek a termékek minden, a XXI. században az ipari robotokkal szemben támasztott követelménynek megfelelnek, vagyis precízek, nagy pontosságúak, könnyen kezelhetőek, és sokféle feladatra használhatóak.

Fő alkalmazási területeik a következők: palettázás, hegesztés, gyártógép kiszolgálás, festés, szerelés, kamerás válogatás, mérés, forgácsolás, polírozás, stb. A pakolási, palettázási feladatokat széles skálán tudják ellátni, hiszen a legkisebb elektronikai alkatrész berakásától a maximum 700kg -os (!) terhen át mindent meg lehet velük mozgatni. Az alkalmazható hegesztési eljárások is igen sokrétűek, kezdve a pont- és vonalvarratok készítésétől egészen az AVI, vagy a fogyóelektródás technológiáig.

Az adott feladat részleteit figyelembe véve kollégáink segítenek a legmegfelelőbb típus kiválasztásában, installálásában, programozásában. Hisszük, hogy NACHI robotok hamarosan Magyarországon is elfoglalják méltó helyüket a magyarországi robotpiacon, melynek fő pillére a NACHI robotok kiváló ár-érték aránya mellett  megbízhatóságuk és a velük kínált kimagasló szolgáltatási színvonal lesz.

⬇ Presto MC20 (pdf)

⬇ Presto MR20 (pdf) 
HungarianEnglish (United Kingdom)

Partnerek

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés