Ipari automatizálás - a jövő kulcsa

Napjainkban a gyártást újabb és újabb kihívások elé állítják a növekvő mennyiségi és minőségi igények, a ciklusidők és a költségek csökkentése, a termelési hatékonyság növelése, az információs technológia rohamos fejlődése, valamint az egyre jobban mutatkozó munkaerőhiány.

Ezen tényezők egyre kevésbé teszik lehetővé egy modern XXI. századi gyártóüzemnek – legyen az az autóipar, az elektronikai ipar, a gyógyszeripar, az élelmiszeripar vagy egyéb termelőüzem –, hogy ezen kihívásoknak a mára elavultnak tekinthető XX. századi módszerekkel próbáljon megfelelni.

A megnövekedett ipari igények szükségessé teszik a meglévő technológiák felülvizsgálatát, azok automatizálását, robotok alkalmazását, vagy az új folyamatok eleve automatizáltan történő kiépítését. Az ipari robotokba történő befektetés a költségek optimalizálásán, racionalizálásán keresztül javítja a versenyképességet, lehetővé teszi a technológiai fejlődést.

 

 

 

Industrial Support

Yamaha ipari robot képviselete

A Yamaha ipari robotok alkalmazásakor nem csak egy magas műszaki színvonalú eszközt kapunk, hanem befektetünk a jövőbe, amihez a mi szakértelmünket, tapasztalatainkat hozzáadva garantált a hosszú távú és sikeres működés.

Cégünk 2005-ben alakult, 100%-ban magyar tulajdonosi körrel. A kezdetektől mi látjuk el Magyarországon a Yamaha ipari robotok kizárólagos képviseletét, mind a kereskedelem, mind a szervizszolgáltatás és a karbantartás tekintetében. A Yamaha ipari robotjai és a Janome szervo prései a prémium kategóriába tartoznak.

A robosztus mechanikai kialakításnak, a kiváló anyaghasználatnak, továbbá az összeszerelés minőségének köszönhetően gépeink rendkívül megbízhatóak és hosszútávon 5-10 évig hibamentesen üzemelnek ipari környezetben, amit az elmúlt 15 év tapasztalata is bizonyít. Az évek során a Yamaha mellet - a partnereink és az ipar igényeit szem előtt tartva - kibővítettük termékpalettánkat a Janome szervo présekkel is, amelyek szintén csúcskategóriát képviselnek a szervo prések szegmensében.

 

 

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!  Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!

 

 

 

Márka és minőség

Márka és minőség

2005 óta a magyarországi automatizálási piac egyik meghatározó szereplőjévé váltunk, köszönhetően a professzionális termékeknek, valamint a nagy mennyiségű tudásanyagot és jelentős ipari tapasztalatra szert tett kollégáinknak.


A képviselt márkák minőségét és cégünk szakembereinek szakmai tudását jól mutatják az általunk befejezett sikeres projektek, melyekkel az ipari területeken jártas emberek könnyen találkozhatnak az ország számos nagy beruházóinál. Közvetlen partnereink elsősorban a célgépépítő, integrátor cégek, de kapcsolatban állunk jó néhány esetben a végfelhasználókkal is. Ügyfeleink elsősorban autóipari beszállítók köréből kerülnek ki, de termékeinkkel jelen vagyunk az élelmiszeriparban, a vegyiparban, az elektronikai eszközök gyártásának területén és az építőiparban is.


Termékeinket a kis családi vállalkozásoktól kezdve a legnagyobb hazai cégekig bezárólag igen széles körben használják, bár legjelentősebb vásárlóink kétségtelenül a külföldi tulajdonú multinacionális cégek. Együttműködő partnereink között tudhatjuk továbbá az ország legnagyobb célgépépítő cégeit is, melyekkel szorosan együtt működve komplex megoldásokat tudunk kidolgozni a felmerülő feladatokra, problémákra. Mérnökeink jelentős ipari tapasztalattal a hátuk mögött nemcsak a megoldások kidolgozásában segítenek, de a projektek megvalósulási szakaszában is végig jelen vannak, és – amennyiben szükséges – szakmai segítséget nyújtanak partnereink számára.

Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb és kérdés esetén forduljon hozzánk bizalommal!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!  Kérje ingyenes telefonos konzultációnkat!