Lineár Konvejor Modulok

A Lineár Konvejor Modul (LCM) egy újgenerációs szállítórendszer, amely leválthatja a már megszokott szállítósorokat vagy futószalagokat.

Lineár konvejor modulok

 

Mi az a Lineár Konvejor Modul?

 

Az LCM olyan szállítórendszer, amely a lineáris motor felépítésén és nagy sebességű direkt hajtásán alapul. Lehetővé teszi magas minőségű, multifunkcionális szállítók két gyártósori lépés közé építését. Nagy pontosságával, két pont közötti gyors mozgásával, kocsikon végezhető szerelési munkálatokkal és kétirányú kocsimozgással magas termelékenységet biztosít. Kis vagy közepes sorozatú gyártás, de nagy sorozatú és tömeggyártás esetén is fontos szerepet játszhat moduláris felépítése és rugalmas programozhatósága.

 

 

Lineár konvejor moduljaink előnye

Helytakarékosság

Nincs többé szükség a unkadarabok átrakására, szereléshez való előkészítésére – a szerelési folyamatokat a szállítón is végezheti. Gondoljon bele, mennyi üzemterületet szabadíthat fel, ha elhagyhatja a szerelőasztalokat.

Helytakarékosság

Gyorsaság és pontosság

Az LCM100 pozícionálási pontossága egy kocsis üzemben ±0.015 mm. Lineáris motorja akár 3000 mm/s-os sebességre is képes.

Az LCMR200 pozícionálási pontossága ± 5μm. Lineáris motorja akár 2500 mm/s-es sebességre is képes.

Nagy sebességű, egyenletes mozgás

Rugalmasság, könnyű karbantarthatóság

Moduláris kialakításuknak és standardizált felépítésüknek köszönhetően ezek az egységek lehetővé teszik a gyártósor későbbi bővítését vagy átalakítását. Standardizált alkatrészeik könnyedén cserélhetők, tisztíthatók.

Rugalmasság