A TS-szériához fejlesztett TS-Manager Támogatói PC szoftver.

 

01 Alapvető funkciók  

 

Részletes pont-alapú beállítások, pozícióadatok, működési minta, sebesség, gyorsulás, lassulás beállítása; robot paramétereinek beállítása, mentése, visszatöltése. A robot alapvető műveleteinek irányítása is vezérelhető a szoftverrel - JOG és inching műveletek.

 

A szoftver alapvető funkciói

 

Figyelem: Az Excel a Microsoft Corporation bejegyzett védjegye.

 

02 Valós idejű nyomonkövetés  

 

Ezzel a funkcióval követheti valós időben az aktuális pozíciót, sebességet, terhelés mértékét, áramerősség és a feszültség értékét. Továbbá megadhat programindító feltételeket, amelyek teljesülésekor a kívánt adatokat a rendszer automatikusan kigyűjti. Amennyiben a megfigyelés eredményeiben kijelöl egy zónát, a program kiszámolja a maximum, minimum, vagy átlag értékeket, amely kifejezetten hasznos a meghibásodások elemzéséhez.

Real time tracing

*1. Csak a TS-SD-nél
*2. Csak a TS vezérlőknél

 

03 Számtalan megfigyelő funkció és részletes naplófájlok készítése  

 

A robot működési állapota (üzemmód, szervo állapot) és az I/O állapota is ellenőrizhető. A hibanapló képernyő meghibsodás esetén kijelzi a bemeneti/kimeneti I/O állapotot, a szállító pozícióját, sebességét, a művelet állapotát, áramerősség ér feszültség értékét. Ez nagyban megkönnyíti a hibajelenség elemzését.

Monitoring funkciók

 

04 Működési szimuláció  

 

A működési paraméterek vagy pontadatok megadását követően a művelethez szükséges időre szimulációt készít a porgram. Ennek a funkciónak a segítségével könnyebb a vásárlást megelőzően kiválasztani a megfelelő robotot és az egység fizikai jelenléte nélkül szimulálni a sebességet, gyorsulást és lassulást. Szintén lehetséges a szimuláció funkciót a TS-Manager fő szoftverrel összekötni. Ez által könnyebben állíthatja be a berendezés pontadatait.

 

Szimulációs ablak