TRANSERVO Sorozat

Léptetőmotoros egységek forradalmi vektor kontrollal = szervomotor precizitása, olcsón!

Léptetőmotoros aktuátorok

Ezek az aktuátorok számtalan folyamatban használhatók, mint a kis precíziós berendezések alkatrészeinek összeszerelése, ellenőrzése, kezelése, szállítása. Élelmiszeriparban és gyógyszeriparban egyaránt kiválók anyagmozgatásra és ellenőrzésre.

 

 

 

Új vezérlési mód, amely ötvözi a szervo és léptetőmotorok legjobb tulajdonságait

A léptetőmotorok kiemelkedő tulajdonsága alacsony áruk, ám nagy sebességnél a nyomaték drasztikusan csökken, és megálláskor magas az áramfogyasztásuk.

A Yamaha által létrehozott TRANSERVO sorozat egy forradalmi vektor kontroll módszer használatával küszöböli ki az említett problémákat. A TRANSERVO sorozat a szervomotorok pozitív tulajdonságait ötvözi a léptetőmotorok költséghatékonyságával.

Energiatakarékos!

Vezérlése gyakorlatilag megegyezik a szervomotoréval, így az áramfelhasználást a minimumon tartja, amely jelentős megtakarítást és a CO2 kibocsátás csökkenését jelenti.

Tökéletes megállás!

A hagyományos léptetőmotorokhoz hasonlóan tökéletes megállásra képes.

ötvözi a léptetőmotorok és szervomotorok előnyeit

 

Zárt kör vezérlése környezeti hatásoknak ellenálló rezolver által

Az aktuátorokban ugyanazt a megbízható rezolvert használjuk a motor pozíciójának érzékelésére, mint legmagasabb kategóriájú robotjainkban. A rezolver megbízható pozícióérzékelésre képes szélsőséges (sok por, olaj stb.) körülmények között is. A rezolver felbontása fordulatonként 20480.

kitűnő állóképességű rezolver

 

Egyéb adatok