Azonnali tanácsadásra vagy műszaki támogatásra van szüksége?
Képzett mérnökökből álló csapatunkkal állunk rendelkezésére, kérdezzen tőlünk, hívjon vagy írjon bátran!


Cégünk vállalja az általunk forgalmazott YAMAHA ipari robotok, lineáris szervo egységek, manipulátorok, SCARA robotok és JANOME szervo prések alkalomszerű karbantartását és felújítását is.

Szerződéses kereteken belül lehetőséget biztosítunk rendszeres szervizelési szolgáltatás igénybevételére, még egyedi ipari gépek és berendezések esetében is.  

Amennyiben felkeltette érdeklődését széleskörű karbantartási szolgáltatásunk kérem keressen minket bizalommal.

Mindenki tudja, aki műszaki területen vagy esetleg a gyártásban dolgozik, hogy a gépek hosszútávú stabil működésének szempontjából a karbantartás az egyik legfontosabb tevékenység.

Javasoljuk minden felhasználónak, hogy a Yamaha és Janome által előírt üzemeltetési, valamint karbantartási előírásokat minden esetben tartsák be, annak érdekében, hogy megelőzzük a váratlan gépmeghibásodások nagy részét, ezzel csökkentve a technikai állásidőt és a vele járó veszteségeket.

A megelőző karbantartás az első lépés a stabil üzemeltetés és a költséghatékony gyártás irányába.

Országos szinten egyedülálló szakértelmünkkel és kiváló minőségű Yamaha és Janome gyári pótalkatrészek biztosításával, hosszú távon gépeink stabilan, megbízhatóan fognak működni.

Tekintse át cégünk karbantartási szolgálatásait, amiket igény szerint személyre szabottan is biztosítunk, ezzel hosszú távon növelve az Ön termelékenységét, csökkentve a lehetséges veszteségeit:

  • YAMAHA ipari robotok és JANOME szervo prések rendszeres és alkalmi szervizelése.
  • Időszakos műszaki felülvizsgálat, állapotfelmérés, karbantartás és javítás.
  • Kopó mechanikai, valamint hibás elektronikai alkatrészek cseréje.
  • Vezérlők és egyéb kiegészítők felülvizsgálata, cseréje vagy javítása.
  • Egyéb ipari gépek mechanikai és villamos karbantartása. (Például: ipari mikrohullámú kemence)

Ügyfeleink számára biztosítjuk a gyors és rugalmas, kiváló műszaki tudással rendelkező szervizes mérnökeink által elvégzett munka kifogástalan minőségét.

A karbantartást helyben vagy szükség szerint saját műhelyünkben végezzük el, melynek keretein belül beszerezzük és beépítjük a szükséges gyári pótalkatrészeket.

A YAMAHA ipari robotok, szervo tengelyek és a JANOME szervo prései robosztus mechanikai kialakítással rendelkeznek, valamint olyan kiforrott műszaki megoldásokat alkalmaznak, hogy több típus is mondhatni szinte gondozásmentes, vagy csak minimális karbantartást igényelnek.

A Yamaha ipari robotok és a Janome szervo prések mechanikai és elektronikai kialakítása rendkívül felhasználóbarát, amit a vásárlói visszajelzések is igazolnak.

Támogatja a hosszú távú üzemeltetés, valamint karbantarthatóság lehetőségét, mivel élettartamuk során részegységeik többször is felújíthatóak.

Minden mozgó/kopó mechanikai és elektronikai alkatrész cserélhető, így bármilyen meghibásodás esetén költséghatékonyan javíthatóak, hiszen csak a problémás alkatrészt vagy részegységet szükséges cserélni és nem kell komplett új robotot vagy prést vásárolni.

A gépeink költséghatékonyan szervizelhetőek, ebből kifolyólag a TCO (Total Cost of Ownership) mutatója a piacon megtalálható hasonló termékekhez viszonyítva kiemelkedően jónak számít.

Ennek köszönhetően, akik egy automatizálási beruházás során a Yamaha vagy Janome mellett döntenek, egy nagyon jó ár-érték arányú gépet kapnak.

Célunk az Önök folyamatos termelésének biztosítása, továbbá bármilyen jellegű meghibásodás esetén hibaelhárítás a legrövidebb időn belül!
A meglévő partnereink és az új érdeklődők kéréseit is minden esetben kiemelten kezeljük!


Számunkra az Ön elégedettsége a legfontosabb, forduljon hozzánk bizalommal!