Azonnali tanácsadásra vagy oktatásra lenne szüksége?
Képzett mérnökökből álló csapatunk az Ön rendelkezésére áll, kérem hívjon vagy írjon bátran!

Cégünktől vásárolt YAMAHA ipari robotokhoz és a JANOME szervo présekhez díjmentesen biztosítunk 3 nap műszaki támogatást. Szakképzett programozó mérnök kollégánk elvégzi a helyszíni beüzemelést, továbbá megtartja az üzemeltetéshez szükséges oktatást. Ilyenkor általában egy átfogó, felhasználói szintű képzést tartunk. Amennyiben igény van mélyebb programozási ismeretek átadására, akkor természetesen arra is lehetőséget biztosítunk.

Ha igénybe kívánja venni bármely oktatással kapcsolatos szolgáltatásunkat, kérem keressen minket bizalommal.

Lehetőség van arra is, hogy vállalatunk irodájában, - Biatorbágyon- az elméleti oktatásokat kisebb csoportban tartsuk meg. Igény szerint a megrendelő telephelyére is szívesen elmegyünk.

Tapasztalataink szerint, a gyakorlattal egybekötött elméleti oktatások a leghatékonyabbak, amelyek egy adott géptelepítés során történnek.

Ebben az esetben mindenkinek lehetősége van kipróbálni élőben hogyan lehet kezelni/programozni az adott robotot, szervo egységet vagy szervo prést, továbbá a felmerülő kérdésekre azonnal választ tudunk adni.

Filozófiánk és egyben célunk is, hogy az értékesített robotok és prések mellé erős műszaki támogatást nyújtsunk vásárlóinknak.

Meglévő partnereink és az új érdeklődők kéréseit is minden esetben kiemelten kezeljük!


Számunkra az Ön sikere és elégedettsége a legfontosabb, forduljon hozzánk bizalommal!