Azonnali tanácsadásra vagy műszaki támogatásra van szüksége?
Képzett mérnökökből álló csapatunk az Ön rendelkezésére áll, kérdezzen tőlünk bátran!

Hivatásunk az automatizálás, engedje meg, hogy bevezessük ebbe a világba.

Vállaljuk az általunk forgalmazott YAMAHA ipari robotok, szervo tengelyek, JANOME szervo prések, valamint a hozzá kapcsolódó PLC rendszerek teljes körű programozását.

A cégünktől vásárolt gépekhez 3 napos díjmentes műszaki támogatást nyújtunk, amely tartalmazza a felprogramozást, valamint egy programozás oktatást. Ez elősegíti a későbbi problémamentes üzemeltetést.

Ha a projekt méretéből adódóan a 3 nap nem lenne elegendő, akkor lehetőséget biztosítunk további oktatási napok vásárlására.

Amennyiben igénybe szeretné venni programozási szolgáltatásunkat, kérem keressen minket bizalommal.

Tekintse át cégünk szoftveres szolgálatásait, amiket igény szerint személyre szabottan is biztosítunk, ezzel hosszú távon növelve az Ön termelékenységét.

  • YAMAHA ipari robotok, szervok, manipulátorok és JANOME szervo prések programozása.
  • Robot vagy szervo prés programok felülvizsgálata, optimalizálása szükség szerint.
  • PLC-k felprogramozása vagy meglévő programok felülvizsgálata, optimalizálása.
  • Egyéb ipari gépek és berendezések programozása, optimalizálása.
  • Mozgás szimulációk elkészítése. (2D vagy 3D-ben)
  • Szoftveres ciklusidő kalkulációk elkészítése.

A japán YAMAHA ipari robotok és JANOME szervo prések vezérlő egységei a legkorszerűbb műszaki megoldásokat tartalmazzák, továbbá innovatív szoftvereket fejlesztenek és alkalmaznak annak érdekében, hogy gyorsan és felhasználóbarát módon lehessen programozni a gépeket.

A YAMAHA ebben az évben adta ki a legújabb RCX Studio PRO 2020 szoftvert, ami tartalmazza a jelenlegi legfrissebb fejlesztéseket.

A korszerű YAMAHA RCX320 és RCX340-es vezérlőket szükség esetén távolról is tudjuk programozni interneten keresztül, annak érdekében, hogy egyszerűbb legyen a felmerülő szoftveres problémák megoldása  vagy az esetleges üzemzavar elhárítása.

Magasan képzett villamosmérnök, programozó szakembereink az ipari automatizálásban szerzett több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek és sikeresen oldottak már meg megannyi szoftveres problémát. Ez idő alatt egyedülálló tudásra tettek szert, melynek köszönhetően biztosan tudnak Önnek is segíteni.

Filozófiánk és célunk, hogy az értékesített robotok és prések mellé, erős műszaki támogatást nyújtsunk a gép pontos típusának kiválasztástól kezdve, a sikeres telepítésen keresztül, majd az üzemeltetés során is.

A meglévő partnereink és az új érdeklődők kéréseit is minden esetben kiemelten kezeljük!

Számunkra az Ön sikere és elégedettsége a legfontosabb, forduljon hozzánk bizalommal!